fredag 30. oktober 2009

Små fristelser

Her er reultatet av melkesjokoladekort produksjonen min. Sjokoladane er av minste type, så korta er ganske små (ca 10 x 5 cm.) Tanken var at det skulle være eit kort men også ein bitte liten gave.



Eg er ikkje så flink til å skrive på kort, så desse passer perfekt for meg. For dei meir skrivelystne går det an å putte ein liten lapp/tag inn saman med sjokoladen. Har laga dei med gratulerer og gledelig jul- stempel og hadde planer om "dette kortet er ein bærbar klem", men veit ikkje om tida strekker til... det er i grunn vanskelig å vite kor mykje ein skal lage også.




Men den store utfordringen med desse korta er at det no står to esker i kjøleskapet, utenpå står det skrevet med store bokstaver: "IKKJE RØR!" Den eine inneholder melkesjokolade og den andre firkløversjokolade. I utgangspunktet var det 67 sjokolader i kvar eske, men talet er kraftig redusert og minker stadig til tross for den tydelige beskjeden... Er veldig spent på kor mange som er igjen når korta skal fylles om to veker;) Ønsker alle som er innom ei flott helg:)

1 kommentar:

Magdalena sa...

fiiiint...
klem, magny***