tirsdag 20. oktober 2009

Badet mitt

Eg koser meg med å laga ting til julemessa om dagane, og tida berre forsvinn når eg sit med det. Siden huset ikkje vasker og rydder seg sjølv, så hoper det seg fort opp med husarbeid. I dag har eg hatt husvask på agendaen, og det gjorde godt for både meg og huset. Det er så deilig når det er reint, fint og ryddig. Og i den anledning tenkte eg å visa litt bilder fra badet, mens det endå er ryddig der! Eg er nok ikkje som dei damene på puls i går som hadde alt, og då meiner eg virkelig ALT perfekt(om du gjekk glipp av det kan du sjå det på nrk nett-tv). Her er det rotete rett som det er, men me trives godt likevel:)

4 kommentarer:

Lenemora sa...

Så koselig at bildene mine kan glede deg!
Jeg vet ikke hvorfor du ikke har kommet inn på bloggen, tror det har vært et problem for et par andre nå og da også.
Bilderedigeringsprogrammet mitt heter Photoscape og kan lastes ned fra nettet helt gratis!
Du finner direktelink under et innlegg hos meg. Hvis du ser i sidekolonnen hos meg finner du et innlegg under etikketten "Tips" med en direktelink til siden du kan laste ned programmet. Det er lett og bruke og kan fås på norsk!
Lykke til!

Klem fra Lenemora

Camilla at home sa...

Koselige bilder fra badet!

Ha en finfin dag videre:)

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Jeg synes du har et nydelig bad, jeg. Lyst og lekkert. Ser nedover bloggen din at du skal være med på en julemesse. Hvor er denne messen? Hadde vært kjekt å kommet seg rundt på andre julemesser å fått litt inspirasjon.
Så må jeg også få lov å skryte av de fantastiske flotte tingene du lager. Jeg elsker sånn klipp og lim prosjekter men er ikke noe flink i det hele tatt.
Ønsker deg en fin dag. Klem fra Elin:)

Nikoline sa...

Hei ! Takk for kjekk kommentar og for at du med det viste veg til ein flott ny blogg! (ny for min del i alle fall, men eg ser du er nokså ny i bloggverden også) Såg det programmet du ref.til på nrk..... huttetu,eg er jadden glad for at eg IKKJE er ein av dei!!
Det må vera strevsamt å leva slik...
Ha ein fin-fin kveld:0)