lørdag 2. januar 2010

Godt nyttår alle saman!

Og så var jula over for denne gang, tida flyr og for sikkerhetsskyld har denne søte snømannen passa på klokka hos oss, så den ikkje går fortare enn den skal. Det har vore stille her på bloggen, men i heimen har det ikkje vore det. Her har vore full fart og masse kos heile romjula.



Nyttår feira me saman med venner og me starta med akedag og grilling av pølser ute i det fri. Det var eit fantasktisk vær og bålet varma godt i vinterkulden. Etterpå var det kalkun middag i ei varm og god stove. Det hender nyttårsafta kan bli litt lang med trøtte barn, men i år hadde me det så koselig at me fekk nesten for lite tid til alle aktivitetene me hadde lyst til:)



Når ein har vore ute i  denne flotte vinterkulden er det godt å sette seg ned foran ein varm og god ovn med strikke tøy. Og her kan dåke sjå mine siste prosjekt. Barna fekk seg puffer til jul og dei blei ferdige i siste liten, siden dei måtte lages etter barnas leggetid. Oppskrifta på dei finner du på Pickles sine sider her. Og nå har eg begynnt på eit babyteppe til ei venninne, også oppskrift fra pickles, det heiter "på veg helseteppe." Eg har valgt å bruke Alpakka fra SandnesGarn siden dette er til ein vinterbaby og det fungerer veldig fint. Har ikkje kommet så veldig langt enda så det kommer fleire bilder etterkvart.



Det er deilig med jul, men nå skal det bli godt med kvardag igjen også. Synest det er godt når ting roer seg ned igjen og man får tid til å bli svolten mellom måltidene:) Vil ønske alle eit riktig godt nyttår og ei fin helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

godt nytt år te deg og dine

h.espe sa...

Hei, og riktig godt nyttår til deg!!

Ja, da var julen over for denne gang - det vil si, jeg holder på den enda noen dager..! Etter å ha vært borte hele julen, synes jeg det er koselig å komme hjem til meg selv, og kunne nyte julen enda litt lenger...

Takk for hyggelig bloggvennskap gjennom året vi har lagt bak oss - gleder meg masse til å følge deg nå i 2010 også...

Stor klem fra Hildegunn