tirsdag 26. januar 2010

Lunsjbesøk og litt nytt...


I dag har eg hatt ei god venninne på lunsj besøk, og da må man jo servere noko godt. På menyen stod det wraps med ost og skinke og det smakte.Lunsjen kunne eg servere på serveringsbrettet som eg har pynta med litt skrift, planen var å bruke det i den nye headeren, men det er jo ikkje alt som går etter planen...For som du kanskje har lagt merke til så har eg forandra litt på bloggen, nå har eg også fått tre kolonner, og ny header(litt must da siden den gamle ikkje passa i str lenger..) Det tok litt tid for eg rota det til, men det ordna seg jo til slutt! Håper det blei ein forandring til det bedre, eller kva synest du?

4 kommentarer:

Hulda sa...

Det så virkelig ut som en deilig lunsj du serverte til dine besøkende. Flott bilde av den også. Mye fint her hos deg. Hilsen fra Hulda, Husfruas Memoarer.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Mmmm, nå ble jeg sulten! Så morsomt det var med serveringbrett med bloggnavnet ditt på - det var en god idé!

Og så fint at du fikk til 3 spalter, ja, det er bare å prøve seg frem! Jeg har valgt å gjøre mine sidespalter bredere (210), og har litt mindre luft i mellom spaltene, men det er jo smak og behag! Jeg har forandret hos meg selv flere ganger, og er sikkert ikke ferdig med det ennå!

En god dag ønskes deg av
Cathrine :-)

camilla sa...

Veldig fint sånn, og koselig serveringsbrett! Ha en finfin dag:)

Anonym sa...

sio såg fin ut den men lunsjen virka meir fristane.
snakkast