søndag 17. januar 2010

Mamma kan eg få...?

Har vore heima hos mamma på besøk og nokon ting er eg redd aldri forandrer seg. Når man liten og er med mamma på butikken er det som regel godteri eller leker:" mamma kan eg få vær så snill?"
Men det einaste som forandrer seg er hva som frister og nå som man er eldre..Nå skal det sies at det er ikkje fullt så ille nå som da, det er ingen hyling og skriking. Men det er likevel samme spørsmålet... Så av min søte snille mamma har eg nå fått nokon aldeles skjønne hekleduker:)
(Viss nokon synest eg høres grusom ut så kan eg sei at dei var pakka vekk i ei eske og blei ikkje brukt lenger!)Her som hos veldig mange andre fyres det for å holde varmen, og det er det flere i huset som har glede av. Foran ovnen hos oss ligger denne skjønne skapningen og koser seg, og er den ikkje der er den mest sannsynlig ved matskåla si:)Tv-stova kommer seg sakte men sikkert, men det er litt som gjenstår enda... Går visst ikke så fort med meg!
Ha ein fin kveld, ønsker alle ein god start på den nye veka!

1 kommentar:

Hespe sa...

Ja, der kjenner jeg meg igjen - jeg gjør akkurat det samme!! Mamma blir bare veldig glad, om jeg finner noe som hun selv ikke har stående fremme, som jeg ønsker å ta med meg... Ikke sjelden jeg kommer hjem med noe ekstra i kofferten når jeg har vært hjemom nei;o)

Så skjønn liten pusekatt du har - elsker disse små søte skapningene :o)

Ønsker deg en fin kveld videre og en herlig uke!

Goklem fra Hildegunn