lørdag 23. januar 2010

Gammel håndarbeidsperm

Da eg var på gjenbruksbutikken på torsdag fant eg også ein håndarbeidsperm fra gammelt av. Der finners alt det er/var å vite om håndarbeid, den er delt inn i kapittel som heiter søm, brodering, hekling, stikking og hjemmeinnredning. Og der finnes alle grunnregler og masse nyttige tips.I permen var det også ei plastlomme som inneholdt masse bilder og forklaringer på gamle mønster, det var det masse stilige klær og finne. Nå jobber eg med å finne ut hvilke som er mønsterark til, for det var eit salig rot så det er berre å prøve å pussle det sammen...Her er ein del kjoler som eg gjerne kunne tenkt meg å sydd men det har ikkje dukket opp mønster til desse enda. Eg nevnte permen for min bestemor og hun trodde hun hadde nokon mønster etter hun hadde sydd klær, så det blir spenande og sjå kva ho finner:)Her er bilder av permen min, og det er virkelig moro å sitte å lese i denne, tror det kommer til å dukke opp fleire gode ideer her. Ha ei fin helg alle saman!

5 kommentarer:

Anonym sa...

da fant eg jo bloggen din:) knall fin blogg da, og eg likte veeeeldig godt den veske/bæreposen du hadde sydd, nydelig. Kanskje eg må prøve meg på en sånn en gang...:)

Malin (fra bhg)

salige lavendel sa...

Spennende å finne sånt - ja, i allefall om man er god på symaskinen og det er nok du!

Min stil sa...

Oj, så spennende. Litt av en skatt det der!
Blir spennende å se hva du tryller fram.
Klæm Susanne

salige lavendel sa...

Tusen takk :) Ja, jeg lager disse kortene selv. Har litt spesialutstyr på atelieet mitt siden jeg jobber som billedkunstner, det kommer godt med i kortproduksjonen min. Jeg kan i allle fall si at jeg er en av dem som virkelig elsker jobben min :)

d u n d e l i n a sa...

i love the red dress in the corner!