søndag 24. januar 2010

Sara sydame med glimt av vår...

Eit glimt av våren står på bordet i stova og minner om det som finnes eit sted under snøen. Nå har snøen ligget så lenge at eg gleder meg til å sjå igjen bar bakke igjen. I mellomtida får eg nøye meg med blomstene, men det er i grunn ein god erstatning:)Eg har fått heilt dilla på å sy, så her er symaskina nesten blitt ein del av interiøret. Den blir ikkje pakka ned mellom kvar gang den blir brukt, men så blir den brukt fleire ganger til dagen også da;) Av lakenet eg kjøpte har det blitt lysposer med blonder på.Veskene kommer i fleire fasonger, farger og størrelser og ingen blir nok heilt like. Det dukker stadig opp nye idèer om korleis dei skal bli, men det er jo variasjonen som er spennande, det og heile tida prøve og lære noko nytt!Men nå melder Sara sydame seg ut av sy klubben ei stund for å tilbringe dagen med familien, og kjenner eg meg rett mønsterer eg nok på igjen i løpet av kvelden...Eg er redd eg kommer inn under det ein kaller eit håpløst tilfelle!
Ha ein flott søndag alle saman:)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Så flittig du er!! Hallo! Her går det unna!! Jeg ser jeg må få ferdig teppet til MARI så jeg kan komme meg videre jeg og! Hehe.... kommer du en tur til meg snart? Har ingen store planer til uka, bare å prøve å få med mamma en tur til Bente i Dåfjorden for en klipp, og så kommer en venninne på lunch en dag. Bare å skrike ut når du har tid! =)
-elin

Marlen sa...

Ska sei du e produktive for tio:) Kjepefine vesker!

Hespe sa...

Wow, så utrolig produktiv og flink du har vært!!! Nydelige poser og kjempeherlige vesker du har sydd! Selv føler jeg ikke at jeg har vært så veldig produktiv i det siste, iallfall får jeg ikke gjort halvparten av det jeg vil...

Ønsker deg en strålende flott og kreativ uke kjære du..!!


Stor klem fra Hildegunn

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, det var veldig mange fine vesker å skue her, så jeg fikk rent lyst til å ta frem symaskinen og stoffene, og sette i gang!

Ang . 3 kolonner så har Moseplassen (http://moseplassen.com/2008/07/tips-til-andre-bloggere-p-blogspot/)en veldig fin forklaring, så det er bare å hive seg ut i det! Lag en prøveblogg (som du skjuler for andre), så kan du leke deg med spalter og str. på dem så mye du lyster!

Klem Cathrine :-)

Gurimalla! sa...

Kjempefine lykter! Og vesker.
Ja, sying er gøy altså. :-)

Jeanette sa...

jag vill ha vår nuuuuuu :)
kramiz