torsdag 28. januar 2010

Ferdige hjerter og nytt prosjekt på gang

Og så var alle hjertene blitt ferdige!Siden dei blei ferdige i dag fekk eg tatt med eit i gave til ei venninne eg var i sjukebesøk hos. Ho likte det så godt at ho ville gjerne ha begge dei rosa hjertene:) Gjett om eg blei glad, eg er alltid spendt når eg gir vekk gaver eg har laga sjølv, og blir veldig glad når dei faller i smak!Denne søte lille trebøtta fekk eg av venninna mi, den mangla hank og var ikkje lenger i bruk. Eg har laga den litt shabby og fletta ein hank i hampesnor og nå skal den brukes til å oppbevare sysaker på arbeidsbordet mitt. Så får den kanskje litt meir pynt eller noko skrift etterkvart:)Eg nevnte at besto mi skulle leite etter mønster til meg og ho fant litt av kvart på loftet, her er ein liten smakebit....

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fine hjerter du har laget... kjempefint med de rosa hengende på dørhåndtaket inn til bad og WC da... Lager du for salg eller? ;)

Villa Remvik sa...

hei!! Så fin blogg du har....og FOR ei kreativ sjel du er!! Tryller frem det avkreste på symaskina!! Her var det kjek t å være på besøk - jeg kommer gjerne igjen!

Ha en flott kveld vidare!

lillelise sa...

Hei!
Så fint! En god ide som virkelig pynte opp!
Ha en fortsatt fin kveld

Rita sa...

Så mye fint du har laget! Morsomt med de gamle mønstrene da:) For en tid tilbake fikk jeg kjøpt mange gamle permer med "Alt om håndarbeide". Der jo så morsomt å bla i disse:)

Ha en fin fredag og påfølgende helg!