tirsdag 5. januar 2010

Velkommen til kvardagen

Nå er me komme nesten ei veka ut i det nye året allerede, og det er deilig å kjenne at kvardagen er der igjen. Me har noko flotte men veldig, veldig kalde dager no, og alt i huset som gir fra seg varme er høyst verdsatt:)Eg har begynnt å pakke vekk jula og eg må sei det blir litt stusselig! Så i morgen er planen at det skal kjøpes inn litt blomster. Dei kvite juleblomstene skal få stå til dei er ferdig blomsteret, julestjernene tok kveld så det ordnet seg sjølv...Heldigvis har eg fått ein nydelig orkide av min svigermor, så den pynter opp i den eine vinduskarmen.Eg holder på med nokon små hekleprosjekt til ei venninne, og baby teppet begynner også å ta form. Ha ein fin kveld alle saman, og hold dåke varme i kulda:)

5 kommentarer:

frøken olsens drømmer sa...

Hei på deg,ja tenk nå er vi i Januar;))
kaldt som bare det,men det går iallefall mot en vår ;))
Ha en fin ny dag i morgen
klem fra meg;))

Magny sa...

åååhhh for noen vakre blomsterbilder..
kos deg videre..
magny

Hespe sa...

Ja, da var hverdagen her igjen! Var en tanke tøft å komme igang, men gi meg et par dager, og jeg synes at hverdagen er helt super :o)

Ha en herlig uke videre!

Klemmer fra meg

Anonym sa...

Ja så er vi godt i gang med det nye året. Er av de som koser meg veldig med jula helt til begynnelsen av januar, men da er det ut med jula. Nydelig blomster du har..

Janne sa...

Så fin bloggen din er.. Her var trivelig!