torsdag 28. januar 2010

Ein hjertelig idè:)

Plutselig kjem ein idè ralmende ned i hodet mitt, og akkurat kor inspirasjonen kjem fra er ikkje godt å sei..... Men før den spring vidare skundar eg meg å skissa den ned på eit papir og slik blei dette hjertet til:)Siden eg aldri klarer å lage berre ein av kvar ting, blir hjertet laga i tre fargevarianter og med to forskjellige skrifter på, "bad" og "wc". Det er berre eit som er heilt ferdig, men dei andre er godt på vei dei også. Bokstavene er trykket ut i forskjellige tøy og er så strøket på, sløyfa kan ein ha oppe slik bildet viser eller det kan flyttes ned i kanten av hjertet (slik at det ligger over Aen om du skjønner?)Her kan du sjå dei andre fargane på hjertene som ennå er underveis...Bilder av det ferdige resultatet kommer om litt. Ha ein hjertelig god dag:)

4 kommentarer:

Hespe sa...

Såååå fine hjerter!!! Viktig å "kaste seg rundt", når inspirasjonen kommer :o)

Fin dag tild eg!

Klem fra Hildegunn

Malin Eriksen sa...

så utrolig fine:) Ka skriver du bokstavene ut på? Eg har no sydd en sånn pose/veske, var knall kjekt:) Takk for inspirasjon:)

Malin

Livet i Parkvegen sa...

Hei Malin!
Bokstavene er tøy som eg har strøket vlisofix på og trykket ut med ei maskin som heiter EpicSix fra Quickutz(brukes til scrapping.)
Så flott at eg kunne inspirere deg:)Det var veldig gøy å sy veskene kommer nok til å sy fleire, men nå begynner eg på nytt prosjekt, fleecekjole!

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefine! :-D