søndag 27. desember 2009

Julegaver og romjulskos:)

Nå er juleafta over og dagene går i juleselskap og mat og enda meir mat. Alt me har baka og fått i hus må no brukes opp, og det er jo ikkje så reint lite, så me må eta ofte og mykje og har aldri tid til å bli svoltne. Og så etter jul skal alt trimmes av igjen...Og dette gjentar me snodig nok år etter år:)Lys er ein viktig del av jula og eg har brukt norgesglass som lykter på trappa. Dei står og lyser så fint på dei mørke desemberkveldane:)Her er nokon av julegavene mine og desse støvlane har eg ønska meg lenge, no er det slutt på kalde og våte føtter i snø- og regnvær! Det flotte sjalet fekk eg av ei god vennine og det har ho hekla sjølv, synest det er så kjekt med gaver som er heimelaga:)Dette buret fekk eg også til jul og det er så lekkert. Det er så gøy å få slikt som man virkelig liker:) Bildet under er ei lita oppgave og den heiter finn ein feil:Dette er eit påfunn fra min kjære som har pynta litt her og der på egen hånd... Halmbukken (som han så aldeles ikkje liker) fekk han i adventakalenderen av meg (hehe) og hevnen har stått og venta i ein orkidè heile jula og vart oppdaga først i dag, må sei eg fekk meg ein god latter:)
Ha ei herlige romjul alle saman!

8 kommentarer:

Anonym sa...

go romjul til dåke også

Anonym sa...

Så heldig du er som har fått de støvlene.. er bare både lekre og utrolig praktiske.
Fortsatt god ronjul til deg

Kreoline sa...

Hei så koselige bilder, grattis med nye støvler. Min datter fikk Hunter støvler til jul av meg, så nå skal jeg også ha det og tørre føtter i dette snø/regnværet. Ha en fortsatt fin dag, kos deg, klem fra Mona.

janne - kathrine sa...

Hei.
Ja, Norgesglass kan brukes til så mangt. Har en liten samling selv og bruker mange av de til oppbevaring av småting, pyntebånd og knapper. Også som lyslykt :-)
Jeg fikk Ilse støvler til jul i fjor, men jeg syntes de var mindre behagelige å gå med, så jeg byttet de til noe annet. Men ja, de er fine å se på ;-)
Ønsker deg en fortsatt fin romjul!
Hilsen JK

Hespe sa...

Hei, og god jul i stua....
Håper alt står bra til, både med den gipsa, den fortkjølte og øvrige i familien, og at dere har hatt en fin jul så langt :o)

Jeg koser meg masse her hjemme hos mamma og pappa - alltid godt å komme hjem!

Fortsatt flott jul til deg og dine!

Klem fra Hildegunn

Min stil sa...

He he... ja, hevnen er søt :)
Håper dere her hatt e fin julefeiring og ønsker dere ett godt nytt år.
KLæm Susanne

Anonym sa...

Hei! Syns du har en veldig flott blogg, men mye fint, gode ideer og masse inspirasjon.
Falt pladask for det hvite sjale du fikk til jul, og lurer veldig på om du kan finne ut hvilket garn som er brukt og evnt hvor jeg kan finne mønsteret.
Om du får det til så "takker jeg så mye for hjelpnen"
Ønsker det alt godt i det nye året.
MVH stina Lillejord: stinalille@yahoo.no

Anonym sa...

Hei. Første gang innom her. Nydelig sjal du har fått i gave. Vet du hva slags garn hun har brukt og hvor hun har fått tak i oppskriften?
Ha ei fortsatt fin romjul.
Hilsen fra Agathe sis sie.