torsdag 3. desember 2009

Puff, tøfler og trådløstsurr....

Så blei puffen endelig ferdig og resultatet blei slik:Eg har laga puffen i ein litt anna fasong enn orginalen, både frivillig og ufrivillig... Å brette ei dyne så den blir rund som ein ball??? Det var meir vrient enn det høres ut som, og så eg har hatt isoporkuler inni  saman med ei dyne i stadenfor to dyner. Er bra fornøyd med resultatet likevel:)
Og så må eg berre vise dei skjønne tøflane eg har kjøpt til min søte lille datter. Dei kjem fra Accessories og der var det mykje anna som frista også! Dill og dall i sukkersøt og lekker utforming, bedre kan det ikkje bli. Men på grunn av plass mangel fekk eg berre kjøpt desse... Man burde fått hatt dobbel så mykje håndbagasje på fly:)Og siden ho går på sommerfugl gruppa i barnehagen så passa det veldig bra med akkurat desse tøflane. Om du ser godt etter så er det faktisk polkadotter i det grå tøyet:)
Og så var det trådløstsurr..... Det fine med trådløse ting er jo at man slipper alle desse ledningene. Men når noko uten ledning ikkje virker, kva gjer man da??? Det er jo ingen ledning man kan sjekke om er i? Og om det ikkje hjelper å bytte batteri så er eg rimelig tom for idèer. Så no får eg ikkje blogga, for mitt trådløse tastatur har satt den sure sida til og nekter å vise ein einaste bokstav på skjermen... Og da kommer man ikkje så veldig langt. I dag har eg smiska med den bærbare pcen som det så vidt er liv i,  men som virker for den med god tid og masse tålmodighet (les ikkje meg) og har defor fått gitt eit lite livstegn fra meg her på bloggen. Så håper eg at eg får godsnakka med tastaturet og er på plass igjen snart. Ha ein flott dag:)

2 kommentarer:

Hespe sa...

Såååå stilig puffen ble - den skal du virkelig være fornøgd med ja.. :o) Tøfelene du har kjøpt til snuppa di, var også superskjønne.

Ha en herlig ettermiddag!

Klemmer fra Hildegunn

På landet sa...

Nydelige tøffler.