torsdag 17. desember 2009

Valgets kvaler...

Nå holder eg på med desse små julehelsingane til venner og kjente, og da er det koselig å lage det litt fint til. Desverre fant eg berre to slike poser så resten må nok bli ein anna variant... Men denne måtte bli ferdig i dag så da blei resultatet slik. Hjertet er av bjørkebark og var berre så dekorativt, så fleire ligger klar til pynting rundt om i huset.Og så var det vanskelige valg.... Som nevnt tidligare venta eg på nokon klær fra Dundelina som Monica, Dundeline klærnes mamma, skulle komme innom med. Da ho kom hadde ho med seg ein pose med klær som me kunne låne og prøve her heima i ro og fred. Utrolig herlig!!!Så nå kan eg (med tillatelse fra Monica) få vise frem det eg fekk låne, her får du sjå nokon av detaljene også. Om du ser etter så ligger det nokon poser med mini bamser, desse kan barna henge på klærne saman med broderingene for der er det laget små løkker til oppheng. Og det var i alle fall populært her i huset:)Desse klærne er fra ein tidligere kolleksjon og har tema verdensrommet og havet. Og snart kommer vår og sommer kolleksjonen også og eg er spent på det som venter der. Når jula er over er liksom sommeren det neste store høydepunktet! Eg har fått sett ein liten, liten smakebit og det var i alle fall lekkert kan eg røpe:)Nå var det berre å velge igjen da....Egentlig så er det vel opp til min søte lille for bestemte meininger mangler det ikkje, det er berre at det varierer veldig hva dei er;)
Ha ein fin desember dag!


4 kommentarer:

Camilla at home sa...

Fine julehelsinger, og så koselige kjoler, spørs kva ho velger no då;) Ha en finfin dag:)

Min stil sa...

Oj oj oj, ett skikkelig luksusproblem det der. Skjønner det kan være vanskelig å velge, når det er så masse lekkert å velge mellom. Lykke til i alle fall.
Klæm Susanne

Kreoline sa...

Hei, nydelig kort, skjønne klær, nesten som jeg skulle ønske at mine barn var små, hihi. Serviset heter Friendly Village av Johnson Bros. Ha en fin helg. Klem.

Hespe sa...

Sååå masse skjønt - blir nok ikke helt enkelt å velge der nei.. ! Uansett vil lillesnuppa bli nyyydelig!!!

Ja, nå går tiden raskt du - førjulstiden har bare rast ifra meg, og bloggerundene har ikke blitt så mange som jeg kunne ønske. Men, kose meg har jeg gjort gjennom hele adventstiden :o) Nå er det bare en helg og en arbeidsdag før jeg tar turen over fjellet til Nordfjord, for å feire jul sammen med mamma og pappa - åhhhh som jeg gleder meg!!!

Håper du har hatt flotte førjulsdager, og kosa deg masse du også!

Må bare si at det har vært utrolig koselig å følge deg i året som har gått, og gleder meg til nye besøk i det nye året :o)

Nyt dagene mot jul - kooos deg masse!

Stor klem fra Hildegunn

PS - Har du forresten sett at jeg er med i en konkurranse inne hos Shabby Charm? Om du synest bildet jeg deltar med er fint, må du gjerne stemme på meg :-D (dagens egenreklame, men ikke noe press.. :o) )