torsdag 7. januar 2010

Snartur på Ikea

I dag her eg endelig fått vore på Ikea og det har eg virkelig gleda meg til!! Det er eit stykke fra oss og til nærmeste Ikea så derfor er det ikkje så ofte me er innom der. Men når det kommer til smarte løsninger så kommer ein langt med kronene på ikea:)



Og da skulle man jo tro at eg hadde vore der i timesvis og kosa meg, men nei! Denne dagen var det andre ærend som var viktigare nemlig bilkjøp, og Ikea var berre ein bonus, så det heile var imponerande nok over på 15 minutter!!! Hadde skrevet handlelista sirlig på forhånd og gjekk veldig målretta uten å vike fra den eit eineste sekund...Slå den:)



Dette er smakebiter av det som skal bli den nye tv-stova vår, i den store pappeska er det ein Liatorp sjenk og den skal fungere som tv benk. Har leita ganske lenge etter noko med dei rette måla og da eg fann denne var eg ikkje i tvil!



Så nå er det berre til å kaste seg ut i det og begynne å montere. Wish me luck:)
Ønsker alle ein fin dag!

5 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei, good luck. Blir spennende å se. Ha en fin helg, klem fra Mona.

h.espe sa...

Heisann!
Ny tv-stue, så spennende da - gleder meg til å se!! Må si jeg er imponert over "farten" på Ikea - 15 minutt er jo ingen ting... Kan iallfall umulig ha vært mange mennesker der..? De gangene jeg er på Ikea, bruker jeg ofte så lang tid bare på å stå i kø....

Selv var jeg på Skeidar i går, og kjøpte meg et lite vitrineskap. Har sett på det en stund, og nå fikk jeg det jommen på salg. Ekstra gøy da!!

Ha en flotters helg kjære du!

Goklem fra Hildegunn

Anonym sa...

lykke til med monteringa. go helg te dåke

Hemmet Är Min Borg sa...

å vad roligt du har varit på ikea, visst hittar man mycket roligt och fint där
kram

A Seaside House sa...

Lykke til med montering, har sett Liatorp skjenken hos ei venninne, den er veldig fin!! Ha ei fortsatt fin helg :) Klem fra meg