mandag 16. november 2009

Duften av velvære

I går lovte eg å visa fram nokon av tinga eg hadde kjøpt med på messa, og det skal eg gjera no. Eg har lenge hatt lyst til å ha noko på badet som er både dekorativt og som lukter godt, men har ikkje heilt funne den rette kombinasjonen.



Eg var så heldig og hadde stand rett ved siden av ei veldig trivelig dame som eg allerede kjenner godt, og ho har sitt eige såpekokeri. Og to fulle bord hadde ho med seg, med dei lekreste såper og velvære produkter. Eg måtte berre snope med meg litt av desse, og no har dei komme til sin rett på begge mine bad. Reiret har eg fletta av nokon greiner eg plukka ute i hagen, og siden "diamond are a girls best friend" måtte eg ha med litt rosa bling:)



Fitjar såpekokeri er navnet på bedrifta hennar og produkta er håndlaga, naturlig velvære er noko går igjen som ein rød tråd. Om du vil kan du besøka nettsida hennar her. Her kan du også bestille deg varer om du lar deg friste. Dei gule badebombene ligger i tørka mose, enkelt men veldig dekorativt.



Og så må eg vise den kule strikkehua eg kjøpte meg. Eg er egentlig ikkje noko særlig glad i hodeplagg for eg har ikkje funne noko eg føler meg vel med, men denne var berre så stilig. Ho kalla den for sokkelue, blomen er festa med sikkerhetsnål så den kan tas av, men det blir den nok ikkje hos meg:)



Hjerta på bildet fra badet er forresten også kjøpt på messa, det var rett og slett ganske masse fint å finna der. Ha ein fin mandagskveld folkens:)

3 kommentarer:

h.espe sa...

Så herlige såpedekorasjoner du har laget, og hjemmelagede såper er jo sååå gode... :o) Kjempefin lue du har kjøpt også. Jeg er heller ikke noe på hodeplagg, men denne var da skjønn.

Ha en herlig uke videre!

Klem fra Hildegunn

Min stil sa...

Å så flott.
Likte ogsåbloggen din utrolig godt og legger meg som følger, og deg under mine favoritter, for dette må jeg se mer av.
Klæm fra Susanne

Jorunn sa...

:-) takk for gode ord og vakre bilder av produktene! Klem...