mandag 2. november 2009

Her koser eg meg!

I familien eg vokste opp i var kjøkkenet eit samlepunkt. Me låg ofte på kjøkkengulvet og mamma måtte tråkke over oss for å gå fra eine enden til den andre. Pappa er snekker og huset vårt var til slutt bygd på i alle ender, så me hadde masse koselige kroker og krær. Og mi favoritt krå var sjølvsagt ei på kjøkkenet, der var det ganske lite men me klarte å presse inn ein liten sofa og ein tv. Egentlig var det vel fordi det var godt å være i nærheten av ho mor, og litt fordi me var redd for å gå glipp av den gode maten ho laga...


Kjøkkenet er fremdeles mitt favoritt rom, det er der eg jobber med alle mine prosjekter og har hobbytinga mine. Eg har fått meg hyller som eg har plassert masse kurver i og der er eit evig kaos av papir, scrappeting, sysaker, blonder, bånd, lim, hobbymaling, skrivesaker +++
Kjøkken hylla mi måtte få bli med på bildene i dag, du kan så vidt sjå den bak lampa som heng over bardisken. Eg har planer om å laga meg kjøkkenhylle ein gang, ei som viser litt meir igjen på veggen. Men liker godt denne også, så den blir nok værende ei stund. Trur det var Living eg kjøpte den på ein gang for lenge siden.


Her er bilder av hyllene mine. Me hadde egentlig tenkt å ha barkrakker her, men fant ut at det ville ta for mykje plass på vårt lille kjøkken. Det er ikkje så ryddig å ha alle ting framme, men det er veldig praktisk når ein bruker dei så og sei kvar dag. Og siden eg er så glad i kurver passer det meg godt.Resten av kjøkkenet mitt skal dåke få sjå når me får gjordt ferdig flisene over kjøkkenbenken. La oss sei det slik, det er mulig det blir lenge til.... Ha ein fin mandagskveld:)


2 kommentarer:

Kreoline sa...

Koselig kjøkken, og her ser jeg der er orden i sakene, herlig. Mitt favorittrom også, mesteparten av tiden tilbringes der, klem fra meg.

Mona. sa...

WOW,for et praktisk og ryddig kjøkken du har !!!! Selv med så mye hobbysaker.......jeg bøyer meg i støvet !!!! Takk for fine ord,inne hos meg.....joda,jeg har prøvd å skjære sjablonger selv,i plast,men det var ikke lett ! Hadde jeg hatt en tykkere plast,så kansje,men kontaktpapir var nok altfor tynt,og dermed ustabilt. Men det beste er jo zink,så man skulle kjent en blikkenslager......som kunne lagd forskjellige,med diverse fine skrift-typer....drømme,drømme..... ! Kos deg videre,i all din kreativitet :)