onsdag 18. november 2009

Shopping og lunsj

I dag har eg hatt ein herlig dag med shopping på ein koselig liten interiørbutikk der mamma mi bur. Ho som driv butikken er veldig kreativ og lager alltid flotte utstillinger, så det er inspirerende å gå og kikke.Jula var var begynnt og titte frem her og der, men hadde ikkje tatt heilt overhånd enda...Og selfølgelig har eg snopa meg litt nytt, denne røde mugga fra Ib Laursen på bildet under måtte eg berre ha, er som mange andre ein smule svak for polkadotter.... Og god jul skiltet i sink ved siden av blei også med heim. Bilder av fleire ting kommer i morgen:)Etterpå var eg heima hos ho mor og fekk lunsj med blandt anna heimalaga horn og plommesyltetøy, og det er noko av det beste eg får servert. Så tusen takk for god mat mamma:)
Og til alle saman, ha ein fin kveld!


2 kommentarer:

Hespe sa...

Herlig butikk, akkurat etter mitt hjerte... :o)

Ja, da er jeg altså hjemme fra Københavnturen. Har hatt det helt topp - kosa meg på båten med masse hyggelige mennesker og gjennomførte København maraton i fin stil... ;o) Fikk dradd kortet noen ganger, og er kjempefornøgd med kjøpene mine!

Ønsker deg en flott helg!

Klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Her kjenner jeg meg igjen. Det er jo den flotte butikken Rydland på Fitjar. Helt enig i at Unn er svært kreativ! PS Flott blogg !