onsdag 11. november 2009

Lucky me!!!

Eg har vore så heldig å vinna denne lekre teksten på ein giveaway på Hilde Heimdal sin blogg. Så tusen takk Hilde, dette blei eg veldig glad for:) Ho har stadig vekk flotte ting som ho deler ut til dei som tar ein utfordring. Om du vil være med på utfordringa ho har no eller vil lese meir, kan du besøke bloggen hennar her.I tillegg til ein veldig koselig blogg, har ho også nettbutikk. Dette er ei aktiv og kreativ dame som alltid har noko på tapetet. Og nokon av varene i butikken lager ho til og med sjølv, som dette skiltet på bildet. Det får du med mange forskjellige tekster, eg liker veldig godt dette!
Bildet under er fra nettbutikken og viser litt av utvalget ho har. Det er ein mix av nostalgi, vintage, shabby chic m.m.  Her er mykje lekkert! Om du vil kan du ta turen innom ved å klikke her.Alle bildene i dag er lånt fra Hilde`s blogg og nettbutikk, og eg har fått lov av ho til å bruke dei. No sitter eg å koser med med ein kopp vinter-te og planlegger kor teksten skal plasseres. Gleder meg masse, lucky, lucky me!!

5 kommentarer:

Hespe sa...

Gratulerer så masse med den flotte wall stickersen :o) Hilde har virkelig mye flott i butikken, har vært og tittet litt nå, og det er myyyye som frister... :o)

Ha en fortsatt fin dag - jiippiiii - snart helg!

Klem fra Hildegunn

Kreoline sa...

Heldige deg, nydelig tekst. Ha en fin dag. Klem.

Hilde Heimdal sa...

Heisann har du glemt sende meg adressen din på stickersen du vant?? :)

Hilde Heimdal sa...

beklager jeg så mailen fra deg nå :)))

borghild sa...

Gratulerer med flott gave!!
For en inspirerende blogg du har! Kjempegøy å se alt du har laget, og jeg håper du tar bilder av 'standen' din også, for jeg skjønner at du skal være med på julemesse?
Lykke til med salget iallfall, men det blir vel ikke noe problem å bli kvitt disse fine varene!:) Klem B:)