tirsdag 21. juni 2011

Sommer og ny tunika...

I dag har det vore ein herlige sommerdag her på vestlandet, dei små har hatt siste dag på skulen og er klar for sommerferie. Eg har hatt fri i dag og har brukt dagen på å få rydda og vaska i heimen.


Men innimellom husvask og avslutningar blir det alltid litt tid til sying. Så her er det siste prosjektet eg har jobba med.



Denne gangen vart det eit prosjekt til meg sjølv. Eg har lenge hatt dette tøyet liggande, og har enda i tre farger til, men eg har ikke funne det rette mønsteret til det. Så eg enda opp med å lage eit sjølv, då fekk eg det akkurat som eg ville ha det!


Tanken var at det skulle være en tunika til varme solfylte sommerdager, så eg valgte stropper og en god utringing. Tøyet ble kjøpt fra stoff og stil, men eg fant i det i ei slags restekurv så det var ingen god beskivelse av kva det er, men ein slags jersey er det i alle fall.



Bak på ryggen har eg sydd på merket mitt og framme på den eine sida eit lite vers til pynt, ellers er det berre ein blondekant nede. Enkel og grei:)
Ha ein fin tirsdagskveld!

5 kommentarer:

Meta sa...

Den ble jo flott!:) Er sikker god å ha på når sola steiker. Noe vi ikke er plaget med her jeg bor.:(

Ønsker deg en herlig og kreativ dag!:)

Livet med Lillemor sa...

Hei! Så utruleg kjekk blogg du har! Har allerede fått mange gode tips:) Eg legg meg til som følgar!

Mitt liv på Storhaug sa...

Den vart kjempefin!! Så flink du er. Her går det i siste innspurt på kjolen min, håpar eg klarar å verta ferdig i tide. Tenkte å ha eit sjal til, kanskje kremkvitt, hadde du hatt noko slikt? Og har du fine sko som går an å få låne?=)) Tenkte å høyre litt rundtom, kjekt å kunne byttelåna litt=)
Ha ein finfin torsdagskveld=)

A Seaside House sa...

Den blei veldig fin den også:)

Villblomsten sa...

Den ble flott ! :-)

og søte hamstere dere har fått :-)
bor de i samme bur ?