fredag 12. august 2011

Glimt av hageprosjektet vårt...

Sommerferien er over for denne gang, og når skulen starter om nokon få dager er me tilbake i den gode kvardagen igjen. Det er deilig med ferie, men jammen er det godt når dagane kjem tilbake i vanlige rutiner igjen!


Siden sist har det skjedd forsjellig her i Parkvegen. Eg har hatt mine siste dager i 20åra og har nå tredd inn i rekka av 30+. Har skjønt at for mange er dette grusomt, men eg må sei at det plager meg ikkje i det heile tatt! Eg nyt dagane som 30åring like fullt som dagane som 29åring.


Tidlegare i vår nevnte eg eit hageprosjekt, og her vises bilder av deler av prosjeketet vårt. Dette har vore eit stort og tidkrevande prosjekt, men desto herligare er det når det er gjordt. Her vises litt før og etter bilder.


Me har hatt besøk av betongbil, minigraver, mammaer og pappaer og venner og er veldig fornøyd med resultatet så langt. Enda er det litt som gjenstår, men det som er igjen nå er lettare å ta sånn innimellom. Me har til og med fått begynnt så smått på drivhus prosjektet, men det kjem det meir om ein anna dag!
No skal eg ut i hagen og nyte solstrålene, ha ein flott fredagskveld!Ingen kommentarer: