tirsdag 6. april 2010

Vårtegn og nye prosjekter...

Nå kjennes det på kroppen at våren er her. Sola som varmer, spirer som veks fram og kveldane som blir lysare og lysare. Alt dette gir kroppen energi og eg får lyst til så masse, det er ein herlig, herlig følelse:) Har begynt med litt rydding i hagen, men det er enda litt tidlig å begynne å plante noko... Så det får vente litt og i mens har eg funne noko vårlig eg har lyst å sy:)


 Det er ingen sikrere tegn å våren, enn dei herlige lamma som snart for første gang setter sine tynne små bein ut på bakkane. Dette er ein luksus som me fra utkantene får oppleva kvar vår:) For dåke som ikkje får oppleva dette kan dåke jo kjøpa "påske med Tildas venner" og sy ein lite lam, det skal eg!


I påsken har me vore litt på farten og da må ein ha noko enkelt håndarbeid å ha med seg på turen. Mitt påskeprosjekt har vore kluter. Dei er veldig kjekke å lage og så synest eg dei blir ganske søte. Dei er hekla med halvstaver og måler ca 20cm x 20cm og passer fint som kjøkkenkluter.


Nå har eg store planer om å få begynnt på mitt litla lam, men først har eg fått spørsmål om å være dommer og (i mangel på folk) publikum i ein talentiade, i kveld er det nemlig "Parkvegen`s got talent!"
Spenningen er til å ta og føle på!!!
Ha ein herlig tirsdagskveld:)

3 kommentarer:

Miriam sa...

Må ta nokon bilder av talentshowet :)

Anitas interiør verden sa...

Hei på deg det ligger noe til deg på bloggen min
Ha en fin dag
Klem Anita

Camilla at home sa...

Høres koselig ut med eget talentshow:) Kos deg med lammene og god helg til dere alle!