torsdag 22. april 2010

Her hviler gullfisk...

Her i ein krok av vår hage hviler vår gullfisk. Det er triste greier når kjæledyr dør, men akkurat desse fiskane som svømmer rundt i akvariet har eg ikkje noko sterkt bånd til...Det har deimot min sønn og han har tatt det heile på ramme alvor, som de ser...


Med kors av ispinne og streng, gravstein av ei knust skiferhelle og friske blomster blei det ein høgtidelig sermoni. Som rett skal være i følge min sønn!


Vårglimtet som kom med varmegrader og sol, forsvant like fort som det kom, men blomstene gir ikkje opp likevel og nå er det minipåskeliljer og kuleprimula som blomstrer for fullt i hagen. Det er så helig å sjå fargane som dukker opp rundt om:)


Hadde det ikkje vore for pollenallergien min så skulle eg vore ute og kosa meg i hagen tross kulden, men eg må nok vente litt med det! Det er dei flotte pusekattene/gåsungene eg reagerer mest på og dei gir seg om ikkje så lenge så da kan eg komme meg meir ut uten å få nyseanfall og tårevåte auger...
Ønsker alle ein herlig torsdag!

2 kommentarer:

ide-puffen sa...

Å huff da. Ikke moro for barna at "kjæle"dyrene dør. Men det er jo litt søtt at han har laget en gravplass til den.

Ha en deilig dag
Hilsen
Randi

Hespe sa...

Vet du, husker godt hvordan jeg selv hadde det når jeg mistet kjæledyr som liten, så forstår godt sønnen din jeg.. Fint lite "gravsted" han har ordnet - dette var sikker viktig for han å gjøre...!

Ønsker deg en flott kommende helg - nyt deilige vårdager!

Klem fra Hildegunn