lørdag 17. april 2010

Gammelt nytt...

Ei travel veka er omme, berre søndagen er igjen og den håper eg blir ein rolig og herlig familiedag med masse kos. Det er akkurtat som at når våren kommer så går tida dobbelt så fort, sjølv om dagane i grunnen blir lengre... I dag har me vore på fotballcup med guten vår, og der var i grunn lite som tyda på at våren var kommet for det var iskaldt, no sitter eg her under eit pledd og prøver å få varmen i kroppen:) 


Eg har vore på skatterjakt igjen denne veka og funne litt på bruktbutikken, kjenner det gleder meg meir og meir med alle dei gamle skattene som er å finne. Dette flotte bildet fant eg gjemt mellom masse anna smått, og fire nye middagstallerker fra stavanger flint blei også med heim. Eg falt heilt for desse tallerkane, og skulle i grunn ønske det var fleire av dei!


Og så vil eg få sei tusen takk for alle koselige helsingar, eg har hatt litt trøbbel med pcen min i tillegg til ei travel veka så eg har ikkje fått sett innom alle enda, men gleder meg til å ta ein runde og sjå kva de har gjordt på! Ønsker alle ein herlig søndag:)

2 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Så flotte tallerker. Det er koselig å finne slike nydelige ting.

Ha en fin helg!

Hespe sa...

Hei på deg!
Kjempefine bruktfunn du har fått fatt i!

Håper du har hatt en fin helg så langt. I dag har jeg vært hjemme, og "puslet litt rundt" :o)

Ønsker deg en fin dag videre og en herlig kommende uke!

Klem fra Hildegunn