søndag 14. mars 2010

Ein kreativ oase...


Nå nærmer det seg ferdig i mitt lille hobbyrom. I helga har eg fått fylt inn stort og smått, og nå begynner det å ta form for alvor! 


Det var veldig gøy å bære ut alt "rotet" eg har hatt inne for å sjå at når det kom ut dit var det ikkje lenger rot, men akkurat det rommet var laga for. Der skal det være ein kreativ oase!! Der skal  man kunne styre i vei uten å tenke på at det snart må ryddes vekk for å få plass til middag eller fordi det kommer besøk og stua ser ut som eit syrom....


I hobbyrommet skal det være god oversikt over alle mine skatter og funn. Det skal være fylt med små fargeinnspill og små ting av alle slag som gir inspirasjon.


Det er enda god plass i hyllene, heldigvis... Har ein følelse av at det kommer til å fylles opp:) Om du ser noko  eg har laga som du er interessert i må du berre gi ein lyd, eg selger gjerne om det frister nokon. Har ikkje så mykje akkurat nå, men det kommer nok litt etterhvert... 


Det mangler enda litt lister her og der, og malingen på vinduet må nok vente til det våres ute. Kjøkkeninnredningen må eg snikre saman sjølv for det blir for stort med standard innredning, men skissen er tegna og skal begynnes på i neste veke tenker eg. Må berre ha eit møte med konsulenten min på det først:)
Ha ein herlig søndag alle saman!

3 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei, se her var det blitt flott. Nymalte fine møbler, herlig med hyller og orden. Nydelige puter og skjønne stoffer du har i, tenker du har kost deg med å sette alt på plass. Det kjekkeste kommer til sist, ha en fin søndag og kos deg videre, klem.

duBedåre sa...

For et deilig hobbyrom! Gleder meg til å se alt det du skal kreere der inne!

Camilla at home sa...

Så fint det er blitt!!!