mandag 8. februar 2010

Just adorable...

I dag har eg vore å snopa med litt nye scrappesaker, og dette stempelet synest eg var berre heilt nydelig!


Desse vintage bildene tenkte eg skulle bli litt nye kort for nå var det heilt tomt på lageret mitt. Så nå må det snart bli ein scrappekveld igjen i Parkvegen og det er lenge siden sist! Eg har nemmelig gått gradvis over fra å være scrappoman til stoffavhengig med ein svakhet for blonder, og symaskinen er blitt min bestevenn:) 

Me har hatt nydelig vær her på vestlandet i dag, og eg berre nyter varmen og lyset fra solstålene. Det er så deilig og da kjenner eg at eg gleder meg til å begynne å jobbe i hagen igjen. Har ein følelse av at det er fleire som gleder seg til å komme ut i hagen igjen, eller kva seier du? 
Ha ein flott mandagskveld!


8 kommentarer:

Anonym sa...

gi meg vår..
hater vinter og snø

mvh solfrid

Anonym sa...

var a snopa litt på den lokale scrappe butikken sjiraffen der eg bur.det var salg,so posen blei full og mannen min galen.men men da går mot vår.

hilde

Miss Mette sa...

Hei – og tusen takk for så koselig hilsen hos meg :o) Headeren har jeg laget selv ja, artig at du likte den… Nydelige vintage bildene du viser, de blir nok kjempeflotte på kortene du skal lage. Gleder meg til å se. Ønsker deg en fortsatt superfin dag, så blogges vi… Klem fra Mette

Anonym sa...

her på bømlo e da snø i lufto.
gleder meg te våren.
blir nok lang scrappekveld i kveld

gunnhild

Camilla at home sa...

Masse fint ja, stempelet var veldig koselig! Ha en finfin helg:)

Mitt liv på Storhaug sa...

Eg er gjerne med på ein scrappekveld i parkvegen! Byrjar å bli bra lenge sidan no. Må uansett finna på noko ein dag før eg er nedkommen;)

Ha ei finfin veka!
Klem

Anonym sa...

fin side du har,lurer på ein blogg eg også.
er det mykje arbeid.

frida

salige lavendel sa...

Hei på deg og takk for besøket.
Her har du jo masse fint å skape med! og neida, jeg har ikke tegnet motivene selv. Jeg benytter enhver anledning jeg har til å gå innom bruktbutikker og lete etter gamle papirskatter og en del bilder får jeg også av andre. Dette sparer jeg og bearbeider i Photoshop til et design jeg er fornøyd med. Så du kan jo tenke deg hva jeg skal lete etter når jeg er i Paris!Håper jeg finner en hel masse spennende ting der og har skyhøye forventninger. og finner jeg ikke det helt store, ja da trenger jeg nok en sjokolade å trøste meg med...