torsdag 4. februar 2010

Ein forsmak av sommer på salg

Salg er ein fin ting! Og nå er det jo salg for det aller meste, dei mest kjente er vel romjulssalg, nyttårssalg, sommersalg, høstsalg. Men det er slett ikkje nok har handelstanden funne ut, så nå er det salg for ein kvar anledning og etter eit kvart salg er det også restesalg og sånn inni mellom har ein ryddesalg. Så man har førjulssalget, romjulssalget, nyttårssalget, restesalg etter nyttårssalg-salget og enda så trengs det eit "må få rydda plass til alle dei nye vårvarene salg" gjerne kalt vintersalg, for å få ha noko å henge fingrene i før fastelavnessalget. 


Og det var akkurat på eit slikt salg eg fant desse herlige tinga. Da eg såg dei gjekk tankane til varme sommerdagar, med solmodne jordbær og piska krem...I fare for å gå glipp av dette var det best å ta det med heim. Det skumle med alle desse salgene er at man stadig vekk kommer over nye kupp, og det har ein tendens til å bli dyrt på sikt, enda det i utgangspunktet var uhyre billig!


Så nå sitter eg her og drømmer om sommer og jordbær, og prøver å huske korleis naturen ser ut når den ikkje er dekka av snø, og gleder meg til det store vårsalget;)
Ha ein herlig dag!

Ingen kommentarer: