mandag 7. desember 2009

Skjulte skatter...

Som eg nevnte i går så har me vore på julebakst hos ho mor i dag. Så nå har me komme til 4 av dei 7 slaga ein skal ha. Akkurat kor mange det blir her i huset vil tida vise, men det er jo noko spesielt med tallet 7 og i nøden teller eg kanskje med pepperkakene eg har kjøpt også...



Men en skjulte skatten kom fra bokhylla til mamma, ho hadde funne ei bok som ho hadde fått i ein hobbybok klubb for lenge siden. Og dette er altså ikkje blitt nevnt for meg før...? Men nå skal det seiast at grunnen til at ho var med i klubben var ikkje hennar store interesse, men heller ein selger som ringte forholdsvis tidlig på morgenen ein fridag... Har dårlig erfaring med dette sjølv også, men desverre for meg enda eg i ein krimbok klubb!



Boka har eg lånt med meg på ubestemt tid, og her er den allerede blitt studert med lupe. Maler er tegna og tøy og symaskin er funne fram. Så her er det berre å velge og vrake i engler, snømenn, hjerter, m.m.
Ønsker alle ein fin mandagskveld:) 


4 kommentarer:

h.espe sa...

Denne boka er bare herlig!! Full av nydelige mønster, så regner med det kommer mange flotte Tildaer i huset hos deg etterhvert... :o) Bare belag din mor på at du låner den leeeenge ;o)

Ønsker deg en strålende flott adventsuke!

Klem fra Hildegunn

Lenemora sa...

Stilig bok som det ser ut til at det finnes mange koselige ideer i....
Puffen og tøflene på innlegget litt lenger nede var kjempefine!

Ha en fin tisdag!

Klem fra Lenemora

Min stil sa...

Så flott da :) Da kommer det vel fram masse spennende kreasjoner etterhvert :)
Klæm Susanne

♥ Stines hverdag sa...

Det er jo så mange fine ideer i Tilda bøkene. Jeg har ingen av dem selv, men har lånt noen på biblioteket.

Ha en fin onsdag!