mandag 14. desember 2009

Julekjole til prinsessa

Nå er julekjolen til jenta mi kommen i hus, og den er berre sååå herlig. Kjolen er av lilla kordfløyel med broderinger og perler på kanten nede og er av merket dundelina. Den er fra høst/vinter kolleksjonen og du om du vil sjå meir finner du det her.



Eg har berre sett bilder på blogger og nettet tidligere og har likt dei veldig godt, men det skal seiast at dei er enda finere i virkeligheten for det er mange søte detajler som forsvinner på bildene. Eg var så heldig å snubla over klærne på eit julearrangement like ved, eg kikka og prata i vei med selgeren om kor flotte klær det var og så viste det seg at det var sjølvaste designeren eg stod og prata med, og faktisk så viste det seg også at me er så godt som naboer...verden er ikkje stor!



No venter eg i skrivande stund på det andre antrekket eg kjøpte til jenta mi, for det hadde ho ikkje med seg i hennar størrelse da eg handla kjolen, så ho skulle komme innom med det til meg, snakk om luksus:) Så bilder av det neste antrekket kommer seinare...
Ha ein flott kveld folkens:)

1 kommentar:

h.espe sa...

Åhhh, så skjønn!!! Lillesnuppa blir nok veldig fornøgd med denne ja.. :o)

Håper ellers at alt står bra til, at du ikke lar stresset styre deg, og nyter førjulsdagene til fulle - det gjør jeg!!

Ha en flott uke videre!

Goklem fra Hildegunn