fredag 4. desember 2009

En stjerne skinner i natt...

Nå har endelig julestjerna kommet på plass i vinduet i parkvegen. Eg hadde lyst på ei STOR advendtstjerne og hadde derfor planer om å lage ei sjølv, men så fant eg denne stjerna og den likte eg veldig godt!



 Den ser kanskje ikkje så stor ut på bildet, men den måler 1 meter i diameter så den viser godt igjen i den doble terrassedøra vår.



På kjøkkenet er det komme opp rød liftgardin og kjøkkenhylla har fått julepynt på knaggane. Synest det er koselig å pynte litt etterkvart så her blir det litt meir jul for kvar dag.



Eg har lenge jakta på eit lite spann til skittentøy på kjøkkenet og i går fant eg akkurat det rette. I tillegg passa det kjempefint inn i det julepynta kjøkkenet mitt.



Eg har enda ikkje somla meg til å laga adventslysa mine klare, men nå skal eg i alle fall prøva å få gjort det så me kan tenne to lys på søndag. Tenk at det blir andre søndag i advent allerede...
Ha ein flott adventshelg alle saman:)

4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

så koooselige bilder og diin julestjerne :)))

KATE ♥ sa...

Nå er den hellige time.Vi står i stjerneskinn,
Å hører klokkene kime.....

Sjova sa...

Fine, fine stjerna! Og skikkeleg jol med alt det raude:-)

h.espe sa...

Så flotte bilder, og DEN stjerna da, nyyydelig!!!

Ja, da er en hektisk julebord helg over for mitt vedkommende! Julebord både fredag og lørdag - litt slitsomt, men mest av alt veldig hyggelig!!! Alltid kos å treffe gode venner, som man ikke ser så ofte - lett for at skravla går til ut i de sene timer da...:o)

Ønsker deg en flott kommende uke!

Klem fra Hildegunn