tirsdag 15. februar 2011

Endelig...

...har eg fått eg meg badekar!! Eg har drømt om dette badekaret siden me satt og tegna inn romdelingene på huset. Men me har ikkje heilt klart og bestemma oss for om me skulle vera praktiske og sette inn dusj eller om me skulle ha badekar på gjestebadet.


Siden me har dusj på badet på hovedbadet, klarte me omsider å bestemma oss for badekar. Og da var eg ikkje det minste i tvil på hvilket badekar eg skulle ha!


Badetkaret kommer fra Hafa og har ein lekker form og  løveføtter i krom. Blandebatteriet i samme stil er fra samme leverandør.


Det var ein aldeles herlig opplevelse å kunne tappe i det for første gang og senke seg ned i det velduftende badevannet med ei god bok.


I taket over badekaret henger det telysholdere som skaper god stemning mens man slapper av i badevannet!
Ønsker alle ein fin start på den nye veka:)

6 kommentarer:

Susanne sa...

Nydelig :D :D :D Herlig med badekar! Klem

Tove `blogg verden sa...

NYDELIG badekar : ) Og så koselig med levende lys hengende over!!!
God ide`- så fort vi er ferdig med stellebordet da.... : D
Kos deg
klem Tove

Hespe sa...

Åh, så helig du er - badekar! Ja, og ikke et hvilket som helst badekar heller, et med løveføtter... Sukk, såååå flott!!! Tenk så deilig å synke ned i badevannet etter en lang arbeidsdag - koble helt av og bare slappe av... Herlig det sinkopphenget med lyslyktene - sånt skaper stemning!

Ha en finfin onsdag!

Klem fra Hildegunn

Miriam sa...

Så herligt!!!
Her i huset er det mannen som gledar seg mest til å få badekar - og kanskje vesleguten og, uten at han klagar på stampen :P

Ha ein kjempe fin dag! Og NYT badekaret :)

Klem

w sa...

Så flott badekar:)

W

Hespe sa...

Titter innom for å ønske deg en strålende flott uke!!

Klem fra Hildegunn