torsdag 3. februar 2011

Ein liten oppmuntring på en grå dag...

Alle først eit lite glimt av stemingen i stova i går, det var deilig å berre slappe av og koble ut alt. Med levande lys, ro og varme (nesten litt i meste laget utover kvelden...) er batteria lada opp igjen. Det er ikkje alltid så mykje om skal til, men eg trur det er viktig å ta det litt med ro mellom slagene. Det er ei travel tid me lever i!


Så til oppmuntringen... Det her har ikkje noko med interiør å gjera, heller ikkje hobby eller matlaging, men kanskje hverdagsliv... Det er ikkje det eg vanligvis skriv om, men det fanga min oppmerksomhet ubevisst ein dag og fekk meg til å gå å nynne uten at eg var klar over kva det var eg nynna på... Det kjem av at min familie, som liker veldig godt å søke opp forskjellige ting på youtube, hadde spilt denne sangen om og om igjen. Då eg fekk sjå kva eg gjekk å nynna på måtte eg trekke på smilebåndet:)


Så om eg har ein grå dag eller berre er litt sliten så er det gull verdt å finne frem denne, etter å ha sett den er det uten tvil eit smil på leppene mine. Så enkel og barnslig er eg, og heldigvis for det!
Håper den kan hente frem eit smil hos deg også:)

1 kommentar:

liven sa...

Hihi...ja enkel barnslig glede.....og så bra at en slik ting kan gjøre hverdagen bedre :o)
Man trenger å slappe av litt mellom slagene....og jeg har en slik slappekveld i dag :o)
Ønsker deg en fin helg i samme slengen !!