mandag 26. juli 2010

Så kom sola...

Så kom sola til oss på vestlandet, og da er det berre til å sette alt inne på vent og nyte det så lenge det varer. På fredag feira eg bursdagen min med jentekveld ute på terrassen, det blei servert tapas etterfulgt av pannekaker, krem og jordbær. Og eg fekk bland anna dette koselige cafebordet, og flotte blomstene.


Ellers har me brukt helga på å jobbe med forskjellige prosjekter i hagen, og ein heil del avslapping i sola. Det er utrolig kor godt litt solskinn er for kroppen!


I dag har eg grunna litt forskjellig smått ute, og hadde store planer om å fortsette med maling i morgen, til eg såg værmeldinga.... Men eg trøstar meg med at dei lover at sola skal komma tilbake allerede dagen etter.

 

Nå skal det bli godt å krype i køyen etter atter ein dag i sola. Kanskje eg får nytte regnværsdagen til å fylle opp med ny gjærbakst i frysen for der er det ganske så tomt nå.
Ha ein fin dag:)

2 kommentarer:

Hespe sa...

Herlig å høra at solen har tittet frem hos deg - det er jo slik det skal være nå - sommer og SOL!!!! Bursdag har du hatt også, gratulerer så mye på etterskudd til deg :o)

Yr har lovet oss her i Oslo-traktene sol i dag, men enda henger skyene over hodet på oss. Krysser fingrene og håper på at det brått "glipper opp", og at den planlagde ettermiddagen med reker og hvitvin ute i hagen i Portveien blir en realitet!

Kos deg videre i sommeren!

Klem fra Hildegunn

Camilla at home sa...

Så koselig det ble:)