tirsdag 27. juli 2010

Regn utsatt...

Når eg sto opp og åpna persiennene i dag var eg klar for regn og ein dag innendørs. Men ute var det lettskya og til og med eit lite solglimt. Eg skynda meg inn på yr.no og sjekka og da hadde dei utsatt regnet til langt utpå dagen... eg berre tenkte "jippi då blir da maling!!" (Kanskje ein smule overdrevet...)


På med maleklær og fram med maling og kost. Nå er det jo slik at å male rekkverk ikkje akkurat er det som viser mest igjen, men derimot tar umåtelig lang tid å male og da gjelder det å holde motet oppe. Så til strofene fra bland anna "dancing queen" og "mamma mia" har eg svinga malekosten i dag og rettelig kosa meg:)


Eit steg nærmare ferdig og med nylaga skilt på veggen seier eg meg ferdig med dagens innsats, og tar ein velfortjent pause mens regndråpane tar seg av dagens vatnerunde i hagen.
Ha ein flott tirsdagskveld:)

6 kommentarer:

Anitas interiør verden sa...

Hei takk for hyggelig kommentar,er veldig fornøyd :-) Sommer er maletid så da får man holde på når det ikke regner og kose seg inne når det regner :-=
Fin tirsdagskveld til deg også

Klem Anita

Lene sa...

Så deilig å få gjort slike ting. Vi skal male i morgen, og satser på opphold. Koselig blogg du har.

Mitt liv på Storhaug sa...

Så flink du er! Eg og maler rekkverk for tida, er ikkje det mest spanande ein kan gjera akkurat. Men godt når det blir ferdig. Stilig skilt forresten;)

Anonym sa...

kjeme seg no


distme

Camilla at home sa...

Så fint det blir!! Kjedelig jobb å male rekkverk ja, her trengs det også et strøk til på et par gjerder, men det blirstadig utsatt!

Lottemora sa...

Artig med et fint nymalt-skilt!