mandag 25. oktober 2010

Jentetur og litt til julemessa...

I går kveld kom eg heim fra ein aldeles herlig jentetur. Me reiste på torsdag i snøkaoset og hadde ein laaang tur nedover, men på turen heim var det derimot nydelig vær og gode føre. Me har kosa oss veldig er no klar med nylada batteri og er fulle av energi. Slike turer burde vore obligatoriske for oss jenter minimum ein gang i året!!


Da er julemesse produksjonen endelig kommet skikkelig i gang, og også i år blir det lyseposer og fyrstikkesker på "menyen." Ein litt anna vri i år enn i fjor, men samme stilen.


Eit gammelt loppefunn er også funnet frem, og om eg klarer å ødelegge dei tenkte eg å lage noko av dei også... Bøkene er fra slutten av 1800 tallet, så hadde dei vore heile og fine hadde eg sjølvsagt ikkje vurdert å ødelegge dei, men dei er desverre ikkje i så god stand.Bildet som ligger ved boka lå gjemt bak i eine boka, synest det var så søtt:)Nå kjenner eg at eg begynner å glede meg til adventstid, og i mens sitter eg og koser meg med å lage ting til julemessa! Ha ein flott start på den nye veka:)


2 kommentarer:

På landet sa...

Så flik du er :) Deilig å få ladet opp en gang i blant.

Ha en strålende dag :)

Meta sa...

Ser du har samme "dille" som jeg har: Vintage.:)
Har sett igjennom bloggen din og må si du er kreativ! Kommer mer enn gjerne tilbake.

Ønsker deg en herlig og kreativ uke.:)