mandag 30. mai 2011

Vesker med vintage motiv....


Våren/sommaren kom brått og like raskt gjekk den sin vei.... Og igjen sitter me med eit ruskevær som ikkje på nokon måte lignar vår! Da er det godt å ha nokon hobbyprosjekter inne der det alltid er varmt og godt:) Eg har lenge tenkt på å sy desse veskene men det har ikkje blitt med meg, men da eg blei invitert på sykveld sammen med gode venninner og fekk eg lyst å hente idèen fram igjen.


Sjølv om det er forholdsvis enkle vesker så synest nå eg det er ein ganske tidkrevande jobb, og ikkje minst det å få alle detaljer på plass, for detaljer er viktig:)



De er laget i lin og er foret med bommull, og inni finner du dette søte "minneordet." Husker så godt dette fra den tiden da me hadde minnebøker, berre at da var det den norske utgaven:) Nokon vesker blir cremefarga og nokon blir i ubleika lin som du ser i bakgrunnen.



Og mens eg klippa og var så godt i gang så begynnte eg på nokon fleire vesker med det samme, synest desse blei ganske kule også! Så nokon dagar til med regn no, og kanskje veskene begynner og nærme seg ferdige:) Ønsker alle ei fin veka!

1 kommentar:

LitlePiddi sa...

Kjempe fine:)Ha en hærlig lang helg:)