søndag 30. januar 2011

Lys og lopper...

Høres ut som ein rar kombinasjon, men så ille er det vel heller ikkje.. Synest denne gamle søndagsskuleboka var så sjarmerende at eg måtte ha den med meg fra bruktbutikken. Den er 40år gammel, (er trykket i 1971 av eit forlag i Finland) og bærer nok mange gode minner med seg mellom permene. Alle har vel eit forhold til søndagsskolen eller lignende gjennom sin barndom...


Og over til lys, det er ikkje så ofte eg får anledning til i besøke Ikea, men av ein eller annen grunn så kjem eg heim med store mengder lys i alle størrelser og fasonger kvar einaste gang, og det begynner å hope seg opp! Så istadenfor å gjemme det vekk i skuffer og skap før bruk, får det gjera det nytte for seg som pynt til dei brennes. 


Er litt usikker på kvifor dette lysbehovet melder seg så sterkt på akkurat ikeaturer, men det er nå tross alt ikkje det verste å ha i hus;)


Det blei ikkje den store produksjonsdagen i går likevel, me fekk nemlig uventa og veldig koselig besøk av min svoger, svigerinne og deira lille hjerteknuser på 3år. Ho hadde så lyst å gå til onkel og argumentet hennar var "fordi han var så kjekk å snakke med!" Og hos tante og onkel får ho selfølgelig òg nesten alt ho peikar på, og me får bjørneklemmar tilbake og så er alle så fornøyde:)
Ønsker alle ein herlig søndag!

8 kommentarer:

Bekka sa...

Jeg har det også med å handle store mengder lys på Ikea, hehe ;)
Smart å oppbevare det på en så fin måte hvor de også vises frem litt!
Ha en fin søndag :)
Klem fra Bekka

Fargeheimen sa...

Både lopper og lys er kjekke.
Elsker å finne fine skatter på loppis. Og lys må ein sjølvsagt ha i store mengder, tenkt om ein plutseleg går tom ein kveld? Nei sånt går ikkje. :)

Ha ein fin søndag.

lisje astrid's husblogg sa...

Kva er vel betre enn å ha lys i alle variantar liggandes på luringen? ;)

Masse inspirasjon og kreativitet her i bloggen din!

Tusen ♥ takk for slike fine ord frå deg:)

God søndag og god ny veke♥

Klem frå Astrid

Made by Molla sa...

En slik lykt har jeg også, det var en god ide å ha lys oppi den:) Vi bor altfor langt unna ikea, synd når lyslageret er tomt!

Beppe sa...

Så enkel, men smart idè :) Ofte er det enkle, det beste :)

d u n d e l i n a sa...

Haha - veldig gjenkjenneleg dette med lys og Ikea! Veit ikkje om dei er spesielt gode eller betre enn lys eg får kjøpt andre stader, men ein tur innom Ikea gir garantert auke i lyslageret!

Anitas interiør verden sa...

Heisan, kjenner det lysbehovet har det sånn jeg også. Må alltid ha med noen hjem. Fint med lys oppi den vasen/lysestaken har den samme selv.
Has en fin dag

Klem Anita

Parkvegens Hageglede sa...

Hei.
Fant bloggen din..via..via.. Mye fint hos deg. Ønsker deg en fin uke.
Hilsen fra meg.. i Parkvegen