søndag 2. mai 2010

Takknemlighet...

Nå har me komme til mai måned og tida farer av sted. Og nå som tida går så fort kjenner eg at det blir viktigare å ta seg tid til å være takknemlig. Til å sette pris på det man har og dei man har rundt seg.


Det er lett og ta for gitt det som man har rundt seg, så eg vil oppfordre alle til å legge merke til dei tinga i livet ditt som ikkje ville vore foruten. Dei små, kvardagslige tinga er ofte dei viktigaste. Når du ser etter trur eg du vil finne ganske mange ting, og ganske mange mennesker. Tenk kor heldig du er som har alt dette i livet ditt!!


"Lev kvar dag som det skulle vore den siste!"
Og da meiner eg verdsett det du har, som om det skulle vore siste gang du hadde det. Verdsett dei du har rundt deg, som om det var siste gang du hadde muligheten til å være med dei. Tenk over korleis dette ville endre hva du valgte å sei, og hva du valgte å bruke tida på!


Her i Parkvegen går me nok ei travel veka i møte, og i denne tida blir bloggen lite prioritert. Men om overskuddet er der når dagen er over og det blir kveld, kommer det gjerne eit lite innlegg...
Vil ønska alle ei flott ny veka, nyt tida og vær takknemlig for det du har i livet ditt!

5 kommentarer:

Hespe sa...

Hei vennen!
Så utrolig flott innlegg - takk for at du minner oss på det som i utgangspunktet skulle ha vært den største selvfølge...! Vi er alt for opptatt av hva som skal skje i fremtiden, og glememr dagen i dag. Det eneste sikre vi har er jo dagen i dag! Selv har jeg laget et bilde med teksten "Drøm om morgendagen, Husk gårsdagen, Lev i dag", og bildet har jeg på stueveggen, som en påminnelse om at livet er NÅ.

Ønsker deg en fin uke - nyt dagene!

Goklem fra Hildegunn

Anitas interiør verden sa...

Hei så sant det du skriver det er viktig å nyte dagen og ta vare på hverandre.Ønsker deg en flott uke
Klem Anita

Emmas Verden sa...

tusen tusen takk for den fine premien som kom i postkassen min for en liten stund siden :) ble kjempeglad!!! jeg er ikke kjent for å ha noe vinnerlykke..og da er det ekstra kjekt når en vinner ;) igjen..tusen tusen takk!!
kloke ord her hos deg..det er lett å glemme å sette pris på både livet og menneskene rundt oss..godt med en liten vekker av og til :)
ønsker deg en fin dag!!!
klem Anne♥♥♥

Anonym sa...

takk for eit flott innlegg.


mvh somsest

Bluggi buggi blogg sa...

Så flott skrevet. Det er helt sant det du skriver. Vi burde se oss oftere rundt og være takknemlig for alt vi har rundt oss :)
Velkommen til give away hos meg :)
Trude :)