søndag 16. mai 2010

Ei lita 17.mai helsing...

Som nevnt har det blitt lite aktivitet her inne på bloggen ei stund, men eg måtte innom for å ønske alle ein flott 17.mai! Har fått besøkt nokon av dåke, og gleder meg til å få tatt ein god runde her i blogglandia og besøke litt fleire. Men det er alltid kjekt ha noko å glede seg til:)



Siden eg er i det filosofiske hjørnet for tida så må det bli eit lite klokt ord i dag også...



Med dette vil eg ønske alle ein flott 17.mai og krysse fingrene for sol og varme!



søndag 2. mai 2010

Takknemlighet...

Nå har me komme til mai måned og tida farer av sted. Og nå som tida går så fort kjenner eg at det blir viktigare å ta seg tid til å være takknemlig. Til å sette pris på det man har og dei man har rundt seg.


Det er lett og ta for gitt det som man har rundt seg, så eg vil oppfordre alle til å legge merke til dei tinga i livet ditt som ikkje ville vore foruten. Dei små, kvardagslige tinga er ofte dei viktigaste. Når du ser etter trur eg du vil finne ganske mange ting, og ganske mange mennesker. Tenk kor heldig du er som har alt dette i livet ditt!!


"Lev kvar dag som det skulle vore den siste!"
Og da meiner eg verdsett det du har, som om det skulle vore siste gang du hadde det. Verdsett dei du har rundt deg, som om det var siste gang du hadde muligheten til å være med dei. Tenk over korleis dette ville endre hva du valgte å sei, og hva du valgte å bruke tida på!


Her i Parkvegen går me nok ei travel veka i møte, og i denne tida blir bloggen lite prioritert. Men om overskuddet er der når dagen er over og det blir kveld, kommer det gjerne eit lite innlegg...
Vil ønska alle ei flott ny veka, nyt tida og vær takknemlig for det du har i livet ditt!